4/2/10

Στα κλαδιά του Μάνου Χατζιδάκι












`

4 Σχολίασαν:

KOSTAS PAP είπε...

Χατζηδάκης Αιώνιος, Πανέμορφος.
Πολύ καλές οι εκτελέσεις της συνονόματής μου. Δεν την έχω ξανακούσει όμως την Βάγια Παπαποστόλου.

ΚουκουΒάγια είπε...

Πανέμορφος, συμφωνώ.
Και με το αιώνιος συμφωνώ...άσχετα με το εαν μόνο το "μετά" θα μπορέσει με σιγουριά να το βεβαιώσει.
Η συνονόματή σου σε ευχαριστεί και χαίρεται που σου άρεσαν οι εκτελέσεις. Δεν την έχεις ξανακούσει γιατί εμφανίζεται μάλλον σε κοινό όχι και τόσο ευρύ.

Καλό απόγευμα.

kryos είπε...

Μια Βάγια που ενίοτε μπορεί να ντυθεί κούκος για να μετράει χρόνο αλλάζοντας κλαδιά και οπτικές γωνίες ... αόριστες προσδοκίες και χρώματα νιώθεις να κολυμπούν στο χώρο , από αυτές που υποψιάζεσαι ότι μπορούν να σε μεταφέρουν σε πιο παραδεισένια μέρη αλλά δεν θα έβαζες και το χέρι σου στη φωτιά ότι τελικά "υπάρχουν" ... και γιατί άραγε να θυμηθείς τι ήταν κάποτε κρεμασμένο εκεί πάνω ? ...φτάνει που σε έφτασε εδώ ..

Νομίζω ότι μπορώ να σε καταλάβω όταν γράφεις για το "το πνίξιμο που νιώθεις όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά αλλά δεν έχεις θέμα" .... για το "αχρησιμοποίητο" που μπορεί να σε τρελλάνει .... όμως έχεις ακόμη το θάρρος -θράσος να περιμένεις με κρατημένο πολύτιμο χυμό ...κι αυτό ίσως να είναι όλη η ουσία σ αυτό το τρένο που δεν τάζει προορισμούς ...τι άλλο άραγε ?

Γράφεις πολύ όμορφα συμπολίτισσα .... χαίρομαι να σε διαβάζω αλλά και να σε ακούω να τραγουδάς ....αυτός ο Χατζιδάκης ποιος είναι ? :)

Να έχεις ένα πολύ όμορφο διήμερο θα σου ευχηθώ !!!

ΚουκουΒάγια είπε...

Kryos καλημέρα.
Το χέρι στη φωτιά, ΠΟΤΕ!

Σ' ευχαριστώ πολύ και καλώς όρισες στο Κλαδί της Κουκουβάγιας.

Τελευταία στην περιοχή ο αέρας ταρακούνησε το δέντρο και υπήρξε μια κάποια αστάθεια. Τώρα είναι όλα υπο έλεγχο και πάλι και το Κλαδί τελικά είναι γερό!

Κουκου.